Nieuws

 • Een geslaagde boekvoorstelling

  14 oktober 2019 door

  Het was een onvervalst genoegen, de memorabele boekvoorstelling op zondag 29 september. Met dank aan eenieder die zijn steentje heeft bijgedragen, en in het bijzonder Erik Vlaminck en Neeka, mijn special guests.

 • Eerste commentaren

  14 oktober 2019 door

  ‘Wat een prachtig werkstuk, die baby van jou.’ ‘Je vertelt zo mooi vanuit de leefwereld van een kind, een tiener …’ ‘Je roman heeft me helemaal ingepakt.’ ‘… een prachtig tijdsbeeld van de sixties, zo herkenbaar en mooi neergezet.’ ‘Ontroerend, herkenbaar, grappig en vol jeugdsentiment.’ ‘Boek gelezen, in 2 rukken, en er zo van genoten… Meer informatie

 • Twee toppers op boekvoorstelling

  8 augustus 2019 door

  Zó blij dat mijn all time favourites uit de Vlaamse literaire en muziekwereld mijn feestje komen opluisteren. Erik Vlaminck stelt Cry Baby voor, Neeka zorgt voor de muziek. Place to be: bib Beringen, 29 september, 15 uur.

 • Boekvoorstelling Cry Baby

  28 juli 2019 door

  Over exact twee maanden wordt Cry Baby boven de doopvont gehouden. Voorstelling van mijn romandebuut op zondag 29 september om 15 uur in de bib van Beringen. Save the date!

 • Nieuw boek in het najaar

  5 mei 2019 door

  Welkom op mijn website. Hier vind je informatie over mezelf en de boeken die ik geschreven heb. In het najaar van 2019 zal mijn eerste roman verschijnen. Binnenkort meer nieuws hierover.

Alle berichten weergeven